"Kalite Yönetim Sistemi Semineri" Değerlendirme Anketi-Öğrenci

ÇOK ÖNEMLİ: Lütfen formu doldurduktan sonra cevaplarınızı en alt kısımda bulunan "formu tamamladım cevaplarımı gönder" butonuna basarak bize iletiniz. Aksi takdirde anket cevaplarınız tarafımıza ulaşmayacaktır.

Değerli Öğrencilerimiz,

İstanbul Teknik Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü bünyesinde hazırlanan bu ankete özellikle katılmanızı rica etmekteyiz.

Kalite Koordinatörlüğü bünyesinde organize edilecek eğitim ve seminer programlarının daha iyi ve verimli şekilde düzenlenebilmesi için, 24 Kasım 2017 Cuma günü gerçekleştirilmiş olan "İTÜ KYS Seminerine" yönelik

geri bildirim niteliğindeki görüşlerinize ihtiyaç duymaktayız. Bu ankete vereceğiniz katkı, ileriye dönük eğitim - öğretim faaliyetlerinin ve sunulan hizmetlerin geliştirilmesinin yanında Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında da oldukça önemli rol oynayacaktır.

Şimdiden anket çalışmasını doldurarak vereceğiniz destek ve katkı için teşekkür ediyoruz.